Over Friday’s Beer

Wat doet Friday’s Beer?

Friday’s Beer levert bierpakketten aan bedrijven (en particulieren) ten behoeve van borrels. Wij zoeken naar interessante brouwerijen en bieren en stellen bijzondere bierpakketten samen. Dit maakt de volgende vrijdagmiddagborrel weer een beetje specialer!

Geniaal! Hoe kwamen jullie er op?

Eigenlijk niet anders dan hoe de meeste leuke ideeën ontstaan, uit frustratie en gemis! Elke keer pils van die grote groene óf rode brouwerijen tijdens de vrijdagmiddagborrel op het werk ging na een tijd wel vervelen. Wij hadden best wat spannende bieren van kleine brouwerijen willen proeven met collega’s, en blijkbaar waren we niet alleen!

O.K, maar wie zijn jullie eigenlijk?

Oh, hadden we onszelf nog niet voorgesteld? Wij zijn Dennis & Rob, aangenaam! Samen rennen we om het hardst om organisaties en particulieren te voorzien van de beste bierpakketten voor de borrel op kantoor! Friday’s Beer is het bedrijf waar wijzelf maar wát graag klant van hadden willen zijn! Meer over ons en het werk dat wij doen kun je lezen in onze blogs op deze website!

Ik ben een particulier, kan ik ook een bierpakket bestellen?

Uiteraard! Hoewel onze dienstverlening is ingericht voor ondernemingen leveren we met hetzelfde plezier aan particulieren! Let er wel op dat pakketten op werkdagen worden afgeleverd, tijdens kantooruren. Het is dus wel handig om thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen!

 

De pakketten

Hoeveel bieren zitten er in een pakket?

In elk pakket zitten 12 bieren (dit kunnen flessen en blikken zijn). Deze 12 bieren bestaan uit 3 á 4 verschillende biersoorten zodat jij en jouw collega’s tijdens de borrel naar lieve lust kunnen proeven!

Kunnen we zelf bieren kiezen?

Niet helemaal! Het aanbod van Friday’s Beer verandert constant, zodat je nooit hetzelfde pakket zult ontvangen. Maar elk pakket heeft wel een vaste samenstelling. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe bieren? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en/of volg ons op Instagram!

Is er een bepaalde brouwerij die zeker in een bierpakket van Friday’s Beer thuishoort? Laat het ons weten! Stuur tips over brouwerijen naar info@fridaysbeer.com!

Zit er alleen bier in zo’n pakket?

De bierpakketten van Friday’s Beer zijn gevuld met 12 bieren, verdeelt over 3 tot 4 biersoorten. Daarnaast leveren wij altijd een handige goodie mee, uiteraard in stijl van de VrijMiBo!

En wat nou als ik het bier niet lekker vind?

Oh nee! Wij doen ons uiterste best om je een zo’n goed mogelijk pakket te leveren. Toch niet tevreden? Neem dan gelijk contact op via info@fridaysbeer.com en we gaan ermee aan de slag!

Wordt het bier gekoeld geleverd?

Nee, de bierpakketten worden niet gekoeld afgeleverd! Het is dus raadzaam om nog even de biertjes in een koelkast te zetten voor de borrel!

 

Betaling

Hoeveel kost een bierpakket bij jullie?

Alle bierpakketten kosten €35,- exclusief BTW.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Wij hanteren momenteel 2 betaalmethodes; iDEAL en Overboeking.

Waarom zijn de prijzen exclusief BTW?

Friday’s Beer richt zich voornamelijk op ondernemingen, vandaar dat wij onze prijzen exclusief BTW benoemen. Wij brengen voor onze pakketten 21% BTW in rekening.

Hanteren jullie bezorgkosten?

Ja, wij hanteren per voor verzending binnen Nederland €5,95 bezorgkosten. Voor België hanteren wij €8,75 bezorgkosten.

 

Bezorging

Wanneer wordt mijn bierpakket verzonden?

Wij verzenden elke werkdag pakketten! Bestel je in het weekend of op een feestdag? Dan verzenden wij jouw pakket de eerstvolgende werkdag!

Wat zijn de levertijden?

Wij hanteren een levertijd van 2 werkdagen. Als je vandaag besteld zullen we morgen jouw bestelling verzenden. Dit betekent dat je overmorgen jouw pakket(ten) zult ontvangen!

Moet ik aanwezig zijn voor het aannemen van mijn bestelling?

Ja, dat is wel zo handig! Maar een collega kan dit uiteraard ook doen! Bestellingen worden gedurende de werkdag afgeleverd, dus er is waarschijnlijk een grote kans dat er iemand aanwezig is op kantoor om het pakket even aan te nemen.

Maar wat als er niemand aanwezig is om de bestelling aan te nemen?

Is er niemand op kantoor aanwezig om het pakket aan te nemen? Dan zal de bezorger proberen de bestelling de eerstvolgende werkdag af te leveren.

 

Overig

Hoe zijn jullie bereikbaar?

Simpel! Vanaf onze website kun je gemakkelijk contact met ons opnemen via het contactformulier. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar via de e-mail: info@fridaysbeer.com.

Ben je meer van de WhatsApp? Stuur je berichtje naar +31 6 21518958!

Is er een manier om op de hoogte te blijven over nieuwe bierpakketten?

Jazeker! Op onze home-pagina kun je gemakkelijk jouw e-mailadres achterlaten. Wij zullen je dan informeren over nieuwe bierpakketten!